Vakantie Kenia

Vakantie Kenia

placeholder K enia, van woestijnen en hoge bergtoppen, twee equatoriale bossen en savannen die rijk zijn aan het wild, bieden Kenia-vakanties een geweldig aanbod aan dingen om te zien en te doen. Meest beroemd om zijn boeiende wildreservaten, waar je met de 'Five Five' kunt komen, een frase die door de grote jagers wordt gecreƫerd, en verwijzen naar de vijf moeilijkste dieren in Afrika om te gaan jagen, waaronder leeuwen, olifanten en neushoorns . Kenia biedt de gelegenheid om exploratie en avontuur te combineren met ontspanning. Molmassa's sfeervolle oude stad is een prachtige plek om te winkelen en te verkennen, voordat u naar een van de ongerepte stranden gaat om te ontspannen en verwennen. Een ideale allround bestemming, Kenia heeft alle ingrediƫnten voor een echt magische en gedenkwaardige 5-sterren vakantie.

Masai Mara

Geen bezoek aan Kenia zou compleet zijn zonder een reis naar een van zijn natuurreservaten, en van de vele, staat Masai Mara in West-Kenia trots boven de rest. Met zijn prachtige landschappen, beheersbare grootte en hoge kans om de 'big five' te zien, is het de reden waarom veel mensen ervoor kiezen om hun vakantie in Kenia te nemen. De situatie in de Rift Valley en de Mara-rivier die door het reservaat van noord naar zuid doorloopt, zorgt voor ideale wildlife spotting voorwaarden. Tijdens de jaarlijkse migratie die tussen juli en oktober loopt, zult u waarschijnlijk het dramatisch spektakel zien van miljoenen gazellen, wildebeesten en zebra's die over de vlakten reizen naar de permanente gaten rondom het park. Accommodatie in het spel park ligt in een selectie van comfortabele lodges, uitgerust met gemakken en uitstekende gastvrijheid. Een dagblauwrit bij dageraad is een onvergetelijke manier om de pure schoonheid van het landschap in te nemen en komt zelfs met een champagne en ontbijt!

Ontspan bij de Indische Oceaan

Het aanbieden van ongerepte stranden, helder water en een schat aan zee leven, de stranden langs Keniaans westkust zijn de perfecte plek om na een paar dagen op safari te ontspannen. Weerszijden van Mombasa, ongerepte kust strekt zich uit zowel noord als zuid, en biedt veel mogelijkheden voor actieve activiteiten zoals duiken en windsurfen, evenals rustige zandstranden, waar niets anders dan ontspanning op de kaarten ligt. Watamu's ongerepte kusten zijn de nestplaats voor de lokale bevolking van zeeschildpadden, en hier verblijft u de kans om betrokken te raken bij de bewaring projecten die plaatsvinden. Hotelaccommodatie in dit gebied is luxueus en luxueus en biedt tal van faciliteiten, waaronder spa's, uitstekende restaurants en activiteiten.

Mombasa Oude Stad

De oude stad van Mombasa met zijn Arabische architectuur heeft een onstuimige geschiedenis gehad, die de moeite waard is om te verkennen. De smalle kronkelende straten met hun kenmerkende architectuur roepen de eeuwen heen op, toen de stad een bruisende en kosmopolitische hub was voor de belangrijke kruidenhandel. Tegenwoordig ziet u traditionele zeilschepen die binnen en buiten de haven komen, met verse vis die in een van de drukke markten van de stad wordt verkocht. Mis het indrukwekkende fort van Port Jezus, dat dateert uit de 16e eeuwse strijd tussen de Portugese en Arabieren. Het is een fascinerend gebouw om te verkennen, en het is zeker de moeite waard om een middag door zijn ondergrondse passages, torentjes en kevers te spenderen.

Verblijfplaats

Van luxe lodges aan de overdekte parken aan de weelderige strandresorts met uitzicht op de Indische Oceaan, biedt Kenia een aantal prachtige mogelijkheden voor wie op zoek bent naar een ontspanning, avontuur en verwennerij op hun 5-sterren vakantie. Een van de beste manieren om de natuurlijke schoonheid, diversiteit en kleur van Kenia te zien is op een multicenter toer, waar u het beste uit het land kunt ervaren heeft.

Terug naar boven